ABOUT US

by - January 27, 2015
                                   

Marsyly je internet kutak osmišljen da pomogne mladima da pronađu sebe i uživaju u svakodnevici- malo šale, malo ozbiljnih tema i mnogo razonode. Na blogu ćete pronaći moje tekstove, a s vremena na vreme čitaćete Oljine i Janine dogodovštine, evo par reči o nama!

Marsa:
 Zdravo, ja sam Marijana (mada me svi zovu Marsa), učenica Elektrotehničke škole "Nikola Tesla" u ovom našem lepom Beogradu. Kažu buduća programerka, a ja ipak više tipujem na neko piskaranje, jer eto, volim to. Pa stoga, dobrodošli u moj svet, svet jedne savršeno-nesavršene srednjoškolke, devojke koja uživa u pisanju, fotografisanju, igranju grafičkog dizajnera,Photoshop majstora (po mogućstvu da bude Adobe Photoshop CS 6- previše sam na njega naviknuta!) i 'part-time web dizajnera'. Uživajte u mojoj priči! :)

Ukoliko želite da sarađujemo možete mi pisati na e-mail adresu: marsapetojevic@gmail.com

Vaša Marsa

Jana:
Zdravo svima, zovem se Jana i idem u treći razred Devete gimnazije. Za Marsin blog ću pisati o nail art-u, koji je samo jedno od mojih mnogih interesovanja. Pored crtanja po noktima, crtam i na papiru, zidovima svoje sobe, a od skora i grafičkoj tabli. Mnogo volim da čitam i gledam filmove (posebno animirane, jer mi je san da ih jednog dana i sama stvaram), a takođe dosta i pišem, pošto je i pisac jedno od zanimanja na koje sam bacila oko. U svojim postovima želim da vam pokažem da ukrašavanje noktiju zaista nije teško i njime se može baviti svako, čak i sa izgrickanim noktima i bez fensi četkica i lakova :)

Olja:
Zovem se Olivera, imam 19 godina i studiram novinarstvo i holandski jezik.
U nekoliko reči: knjige, suncokreti, cegeri, zeleni čaj, i cvetne haljine.
Da smo na Hogvortsu, bila bih u Haflpafu.
Ako ne čitam, onda gledam serije, filmove ili slike slatkih mačaka na internetu. Ili se motam po nekim festivalima.

Moj blog: All about my shelf

You May Also Like

2 коментара