Odgovori na vaša pitanja :-)

by - February 13, 2016Evo odgovorana pitanja koja ste mi postavljali. iako se nisam nadala da će ih biti puno bilo ih je zaista dosta, stoga hvala vam jer mi je ovo bio još jedan dokaz da neko odista prati ono što ja ovde pišem i čime se bavim. :)

Ana Duracović:

1. U kom si trenutku shvatila da nije bitna brojka i sta te je tačno navelo da promeniš mišljenje u pocneš drugačije da razmišljaš o potanjima vezanim za blogovanje,čitaoce,fotografisanje ? :)
Odgovor: Verujem da je to bio onaj trenutak kada sam upalila kompjuter i rekla sebi da od danas blog pišem zato što meni to prija, a ne zato što želim da neko čita moje tekstove. Jednostavno sam shvatila da je to zabava i ništa više, a ukoliko to za mene više nije to, onda je bolje ni da ne pišem. Što se tiče fotkanja, ja sam ga oduvek volela, ali na početku mi nekako nije bilo tako važno, mislila sam da je okej stavljati bilokakve slike na blog, bilo da su naše ili ne,ali kada sam otkrila blog Kapege shvatila sam i da sa mojim telefonom ili fotoaparatom mogu i sama da imam lepe sličice.:)

2. Ja pišem knjigu. (ne moj da mislš da te kopiram ili tako nešto) Imam ideju,zamisao i započela sam.Treba mi tvoj neki savet. Na primer,kako si se ti dosetila da odneseš u Lagunu? Kako si odabrala baš tu izdavačku kuću? Kako je izgledalo to kada si im predstavila svoju knjigu? I kome si je predstavila? Izvini ako tražim izvan granice onoga što bi podelila sa nama. :)
Odgovor: Na početku samo želim da ti kažem da ukoliko želiš da pišeš moraš paziti na to da to što radiš bude samo tvoje i ničije više i da jednostavno ne gledaš nikoga drugog dok pišeš i uspoređuješ se sa njim, moraš paziti da ideja bude originalna jer niko ne želi da izda nešto što nije takvo. E sad, Laguna je oduvek bila moja omiljena izdavačka kuća i oduvek je da kažemo 'volim i poštujem', haha. Međutim, kada sam završila sa pisanjem knjige prvo sam telefonom kontaktirala UrbanReads pošto su oni kuća koja se bavi baš romanima naučnofantastičnog žanra. Ipak, oni su mi rekli da tadašnje 2015. neće izdavati ništa što nije inostranog porekla. Tako da sam onda odlučila da pozovem klub čitalaca Lagune. oni su mi rekli da ukoliko imam rukopis otkucan na kompjuteru mogu da ga pošaljem urednicima na mejl, pa da ga oni pročitaju. odgovor se u principu čeka između 4 i 6 meseci, a knjiga mora da ti ima najmanje 250000 karaktera (znakova) sa proredom da bi je oni čitali. Takođe tu su i tri recenzenta, mada ih meni nisu tražili pošto sam još dete. Moju knjgu je pročitao jedan divni urednik dečije književnosti i na kraju mi je sve lepo objasnio, rekao, i stvarno, osoblje je jako, jako fino. i eto, taj prvi deo, pre ptpisivanja ugovora, se obavlja onlajn. :)

3. Kada ti pošaljem mail uz pomoć gadžeta sa strane,da li to tebi stigne? Par puta sam ti slala nešto,a i postavila pitanje nesšo da mi pomogneš,međutim nisi odgovarala. Pa me zanima da li to uopšte i stiže. :)
Odgovor: Hvala ti što si me obavestila o tome, pošto meni ništa nije stiglo, a ja zaista odgovaram svakome na mejl. Sada sam ukolnila taj gadžet, pošto očigledno ne radi. Ipak, ukoliko ti ikad išta bude potrebno imaš moj mejl ispod gadžeta za čitaoce, pa mi jednostavno pošalji poruku na stari pouzdani način direktno preko g-maila.


Tijana Cvetanović:

1. Koja je tvojna tajna za slikanje?
Odgovor: Slikanje danju, najbolje napolju ili ispred nekog prozora i naravno dobro editovanje.

 2.Koje su tvoje omiljene blogerke?
Odgovor: Stvarno ne bih mogla da izdvojim samo jednu jer pratim stvarno jako, jako puno njih, ali možda bih mogla da kažem da mi je Andrijana sa bloga Kapege najveća inspiracija. Ali, omiljene, uhh... Stvarno obožavam sve blogerke koje pratim.

3. Omiljene youtuberke?
Odgovor: Megam McCarthy, Reachel Levin, Alisha Mrie,  Zoella, mada  na youtubeu pratim mnogo, mnogo više muškaraca.

4. Misljenje o mom blogu?
Odgovor: Odličan je zaista. Volim da čitam tvoje postove, mada baš ne stižem uvek da ih komentarišem, svakako super si. :)


Ešly

Koje ti je najdraže voće? 
Odgovor: Banane :)

Koji ti je najdraži sport? 
Odgovor: Uh, ja sam onaj baš nesportski tip, tako da nemam nešto što volim. Ali ovako, volim da gledam košarku.

Koja ti je omiljena boja?
Odgovor: Definitivno crna ako je u pitanju odeća, ali takođe volim i belu i pink šta god drugo da je u pitanju. :)

Koji predmet najviše mrziš a koji voliš?
Odgovor: Mrzim tehinčko iz dna duše, a volim biologiju, hemiju i engleski, mada je nastavnik engleskog najiritatntnija osoba na svetu.

Kada bi morala da biraš supermoć, da li bi izabrala letenje ili čitanje misli?
Odgovor: Mislim da je čitanje misli stvarno super fora. :)

Crno ili belo? (uopšteno) 
Odgovor: U principu volim crno samo kao boju odeće, tako da ću u ovom slučaju izabrati belu. :9Ana Basić:

1.Šuma ili beton? 
Odgovor: Priroda je uvek moj izbor, tako da, šuma. :)

2.Mačke ili Psi?

Odgovor: Psi. :)

3.Kog datuma ti je rođendan?

Odgovor: 27. 08. 2001. :)

4.Omiljena boja?

Odgovor: Ne mogu nikako izdvojiti samo jednu, tako da moram reći i crna i bela. :9

5.Obična ili kisela voda ?

Odgovor: Obična, uvek i zauvek, haha. :)

Danica Nikolić:

1. Kada bi morala da izabereš da jednu knjigu čitaš do kraja života, koja bi to bila (ok, mislim da je ovo zlobno od mene... :o)
Odgovor: Stvarno si me ubila ovim pitanjem, ali hajde reći ću Igre gladi: Sjaj slobode, mada znam da ću se već u sledećem trenutku predomisliti. 


2. Koja slika sa instagrama ti je najdraža?
3. Kada bi opisala knjigu koju si pisala u tri reči, koje bi to reči bile?
Odgovor: Sanjalaštvo,neznanje, saznanje. :)


4. Jesi li zaljubljena?
Odgovor: Zadnjih par godina jedine osobe u koje se ja zaljubljujem jesu poznate ličnosti, tako da ako se to računa onda jesam. trenutno u Ethana Dolana :)


5. Koje domaće youtuberke pratiš?
Odgovor: Znam sve njih, ali ih ne pratim baš redovno, možda ponekad nešto pogledam. Ali najredovnije gledam Jasminu Stambolić koja je poreklom iz Bosne, ali živi u Švedskoj. :)


6. Koliko ti vremena treba da napišeš post (zajedno sa fotografisanjem)?

Odgovor: Sve zavisi od toga šta pišem, ali naprimer za ovaj post mi je trebalo par sati. Ipak, ukoliko pišem neki 'običan' post, smatram da da je predugačak ukoliko samo kucanje traje više od 20 minuta/ pola sata. A fotografije obično pravim neobavezno, nevezano za postove. tako da se nekad desi da mi fotke stoje na kompu i po mesec dana, a da ih tek onda objavim. Ali, samo fotografisanje traje od 20 minuta do 2 sata, zavisi šta slikam.

7. Kakav si naziv dala svojoj knjizi?
Odgovor: Zvala se Saznanje. moje nesuđeno saznanje, haha. ;)


8. Planiraš li da se ikad farbaš?
Odgovor: Meni su totalno kul pastelne boje kose, tako da bih jednog dana volela da imam bebi roze kosu,haha. Ali, trenutno sam zadovoljna svojom prirodnom bojom. :)


9. Koju knjigu trenutno čitaš?
Odgovor: Upravo sam počela da čitam drugi deo Maje Foks, Magični kvadrat, ali nisam nešto oduševljena. 


10. Koji ti je omiljeni pisac, ako ga imaš?

Odgovor: To bi bila Bri Despejn jer je ona prvi naučnofantastični pisac za koga sam saznala i zaista sam je jako, jako puno zavolela čitajući njena dela. Ali takođe jako volim i sidnija Šeldona u čiji sam žanr polako počela da zalazim. I da, moram da napomenem da je Megi Stivoter (Jeza, Iščezavanje, Zuvek) odlična spisateljica. :)Divergent4:

1. Pa reci nam nesto o tvojoj knjizi, teme i to.

Odgovor: Sada kada pogledam, ja sam potpuno nezadovoljna njome jer shvatam da dok sam je pisala nisam bila potpuno svoja. Ali ipak, hajde, reći ću. Distopijski naučnofantastični roman sa ljubavnim elementima i kriminalistikom. Rećićemo jednostavno nešto slično Sumrak sagi kojom sam bila opsednuta dok sam to pisala, a sada mi je tako žao zbog toga. Ipak, smatram da me je neuspeh te knjige naučio nečemu važnom- da nikada ne odustajem i da volim  ono što radim i naravno da budem originalna.

2. Ono što mene jako interesuje jeste kako si stupila u konkatk sa Lagunom (preko Facebook stranice, maila, sajta, kako)?
Odgovor: Pozvala sam klub čitalaca čiji broj imaš na kraju svake Lagunine knjige i pitala ih na koji je način moguće izdati knjigu kod njih. jedna fina gospođa mi je dala mejl urednika i ja sam se tamo još malo raspitala i poslala im je na čitanje. :)

3. Kako osmisliš šta ćeš da fotografišeš za blog?

Odgovor: Obično pre nego što fotografišem tražim inspiraciju na Tumblru ili WeHeartItu. tamo stvarno ima odličnih slika i ja onda volim da probam da napravim nešto tome slično, mada na kraju ispadne totalno drugačije, haha. Takođe, kada izađem u šetnju sa drugaricama slike grada su nezaobilazne. :)

4. Da li ćeš ići u bioskop na premijeru "Odanih", ja idem. xD
Odgovor: Mene je nešto prošla groznica zvana Divergent, ali najverovatnije hoću, pošto sam čula da su u filmu neke stvari izmenjene. Mislim videla sam neku sliku gde se Tris ljubi sa Piterom, pa rekoh da vidim o čemu se tu radi, mada znam da će mi to samo dići pritisak.

5. Prosvetli me, kako si započela knjigu. Ja imam jedno 150 stranica ispisanih ali malo iz ovog, malo iz onog dela, a početak nema šanse.

Odgovor: Jednostavno sam sela za komjuter i počela da pišem. prosto na nju nikada nisam gledala na nešto što treba biti iz delova već sam čim sam počela znala kakva će biti početak, a kakav kraj.

6. Da li si ikada razmišljala da postaneš youtuberka?

Odgovor: Pre nego što sam počela da vodim blog, želja mi je bila da imam kanal na jutjubu, Međutim, onda sam saznala za postojanje bloga i to me je mnogo više privuklo jer mi se činilo jednostavnijim, mada sada znam i da nije baš. :)

7. Koja je tvoja osnovna tema bloga?

Odgovor: Mislim da je moj blog nešto apsolutno svestrano gde se može naći sve živo, tako da ne bih baš mogla da izdvojim jednu temu. 

8. Omiljeni blogovi/blogerke?

Odgovor: Kao što već rekoh ne mogu da izdvojim jer sve blogerke koje pratim ja podjednako volim. Jana Milivojević:

1.U kom gradu bi volela da živiš?
Odgovor: Njujorku, definitivno grad iz snova. :)

2.Da li trenutno pišeš neku knjigu?

Odgovor: Pišem i to sam dobrano napisala, ali ne bih o tome da širim ništa. Jer ono što me je najviše povredilo kod odbijanja prve knjige jeste to što sam se osećala kao da sam izneverila čitaoce mog bloga. Zato, sada neću ništa da širim. Što se kaže, da zlo ne čuje. :)

3.Slike su ti odlične, imaš li neki savet u vezi njih?

Odgovor: Jedini savet koji mogu da dam jeste da su fotografije najbolje ukoliko su slikane na dnevnom svetlu i imaju mirnu pozadnu na kojoj se prosto zna šta je u prvom planu. Naravno, dodavanje malo svetline i kontrasta u nekom editoru nikada nije na odmet. :) PS  Hvala ti. <3

4.Šta od nakita voliš da nosiš?
Odgovor: Bukvalno sve, prstenje, naruvice, ogrlice... 

5.Omiljena prodavnica odeće?

Odgovor: Ja u principu kupujem tamo gde mi se nešto što sam videla dopadne. Ali rećićemo da najčešće kupujem u H&M-u i Terranovi. 

6.Kako zamišljaš svoju sobu iz snova?

Odgovor: Soba na potkrovlju, ogromni prozor u plafonu, veliki beli krevet, police prepune knjiga, skroz tumblr radni sto... Uh, krenula mi voda na usta.

7.Tvoj utisak o "Divergentnima"?- ja ih obožavaam xD

Odgovor: Ja sam ih početkom 2015. obožavala i bila sma opsednuta njima sigurno nekih par meseci, međutim sada me je to nekako prošlo, ali svakako ih volim idalje. :)

8.Da možeš da budeš jedan lik iz knjige, koga bi izabrala?

Odgovor: Volela bih da budem Grejs iz trilogije Jeza. odlične knjige o vukodlacima, zaista. Apsolutno neobične i veoma, veoma zanimljive. Moja preporuka, kao želite da saznate zašto bih volela da budem baš ona. :) Inače pisac je Megi stivoter, koju sam malopre spomenula, a izdavač Laguna. :)

9.Imaš li omiljeni slatkiš?

Odgovor: Bilo koja milka čokokolada je u redu. :)Milica Mici:

1. Gde pronalaziš ideje za postove?
Odgovor: Svuda oko sebe, ali najveća inspiracija su mi fotke sa instagrama i tumblra. :)

2. Koji foto-aparat/telefon koristiš za fotografisanje?
Odgovor: Slikam svojim telefonom, a u pitanju je Samsung Galaxy Grand Prime koji ima 8MP. :)

3. Da imaš priliku da odeš negde van ove planete ili sveta, gde bi otišla?

Odgovor: Baš o ovome razmišljam neko vreme. Definitivno bih volela da obiđem Mesec i osetim taj bezvazdušni prostor gde mogu da lebdim. :)

Tijana Stanojčić:

1.Loša knjiga ili dobar film?
Odgovor: Reći ću dobar film. :)

2.Da li pratiš neke serije trenutno,ako da,koje?

Ogovor: Trenutno ne pratim nešto konkretno, ali onako kada naiđem uvek volim da pogledam Dva i po  muškarca. A popularne tinejdž serije trenutno ne pratim pošto baš i nemam vremena. :)

3.Grad snova?

Odgovor: Definitivno Njujork.

4.Kako zamisljaš svoju budućnost?

Odgovor: Beli prostrani stan u Njujorku, radim ono što volim- pišem blog i knjige. Definitivno san za kojim najviše čeznem i za koji ću se boriti do samog kraja. :)

5.Koji srednju školu planiraš da upišeš?

Odgovor: Najverovatnije elektrotehničku školu Nikola Tesla.

6.Koja je jedna najvažnija stvar koju te je naučilo blogovanje?

Odgovor: Da treba da budem originalana i da budem ono što jesam jer uvek postoji neko ko deli mišljenje sa mnom. :)

7.Omiljena pesma?

Odgovor: Coldplay Paradise, stara pesma, ali nikako ne mogu da je izbacim iz glave i nikada mi neće dosaditi. Mada od njih je odlična i Turn me magical. :)Katie:

1. Da li bi volela da živiš u nekom drugom veku?
Odgovor: Volela bih da mogu da posetim budućnost, pa da jednostavno vidim koji je pisac distopijskih romana bio najbliči stvarnosti. Ali, ne znam baš da li bih volela da živim tamo. :)

2. Da li voliš da isprobavaš odeću u radnjama?

Odgovor: To je zapravo ono što najviše mrzim. Nekad se desi da samo uzmem nešto i odem kući, a da mi to ne odgovara, pa da moram da idem da menjam. :/

3. Da li pričaš neki strani jezik?

Odgovor: Tečno govorim jedino engleki, a nemački malo nabadam. :)

4. Da li bi volela da otvoriš jutjub kanal u budućnosti, ako bi, o čemu bi bio?

Odgovor: Uh, u zadnje vreme mi je san da jednog dana, kada budem bila recimo devojka, imam neki funny kanal, nešto fazon pranks i tako te stvari. :) Što je u principu sušta sušta suprotnost od onoga što imate priliku da čitate na mom blogu, haha.:-)Nina's World:

Da li smatraš da imaš uspešan blog?
Odgovor: Mislim da svaki bloger koji uživa u onome što radi ima uspešan blog, a ja svakako uživam. :)

Da li ikad poželiš da znaš šta će se desiti u budućnosti?

Odgovor: Ne baš, jer, budućnost je nešto što me zaista plaši.

Knjiga ili film?

Odgovor: Knjiga, definitivno. :)

Šta koristiš za uređivanje fotografija (ako koristiš)?

Odgovor: Koristim PicsArt, aplikacija za telefon. :)

Omiljeni aksesoar?

Odgovor: Narukvice. :)

Kako je nastalo ime tvog bloga?

Odgovor: Kada sam ja počinjala sa blogom blog je vodila i devojčica po imenu Ivana koja na žalost više ne piše, ali njen blog se zvao On my way, i meni se to mnogo dopalo i onda sam nekako iz toga, stvarno nemam pojma kako, izvukla In my heart. :)

Gde praviš baner za blog?

Odgovor: U PicMoney-u.Anastasija:

1.Omiljena država?
Odgovor: Iako je nikda nisam posetila omiljena država, a ujedno i država iz snova mi je USA.

2. 3 najvaznije stvari za dobru fotografiju?
Odgovor: 1. osvetljenje, 2. mirna pozadina, 3. editovanje.

3. Helanke/Trenerke?
Odgovor: Trenerke. :)

4. Da li se šminkaš?Ako da,koji je tvoj omiljeni deo šminke?
Odgovor: Ne šminkam se. :)

5. Limunada/Čaj?
Odgovor: Volim i limunadu i čaj, ali pošto čaj pijem mnogo češće izabraću njega.Jecca J:

1)Theo James ili Robert Patinson?
Odgovor: Naka bude Robert Patinson, ali ne znam sad. Teo je zgodniji, a Robert ima lepšu facu. Baaaš teško, ali neka bude Robert.  :)

2)Da li bi išla sa nekom drugaricom na premijeru 'Odanih'?
Odgovor: Išla bih, ali ukoliko ni jedna ne bude htela i mama će biti od koristi. Haha. Možemo i zajedno, ako hoćeš. :)

3)Ko je tvoj uzor u životu?
Odgovor: Rekla bih da je to vlasnica kluba u kome sam pre trenirala ples, jer je ona stvarno bila osoba koja je znala i da posavetuje i da iskritikuje i da pohvali. A najvažnije je to što je uspela da ostavri svoj sann i otvori uspešan plesni klub iako niko nije verovao u to. Tako da, pratite svoje snove, sve je moguće! :)Anoniman:

1. Da li si znala da glumica koja je bila u Titaniku (glavna zenska uloga) sada glumi kao Džanin u trilogiji Divergentni?
Odgovor: Jesam, Kejt Vinslet je zaista odlična glumica, a uloga Džanin joj je baš dobro pala. :)

2. Koju knjigu bi preporučila svima?

Odgovor: Sad sam baš završila sa čitanjem Završnice Džejmsa Freja i Nilsa Džonsona-Šeltona. Odlična i veoma uzbudljiva knjiga, tako da bih nju svima preporučila. može se naći u Laguni. :)

3. Kako ti vidiš sebe za par godina?

Odgovor: Kao devojčicu koja sedi sa knjigom u ruci i uči za neki test. :) Šalim se, pa ne znam,  verovatno se vidim i dalje u blogosferi i ponovo sa knjigom u ruci, ali ovog puta knjigom koju sam ja napisala.;)Sonja Sojilković:

1. Da li češće kupuješ u Vulkanu ili Laguni?
Odgovor: Derinitivno najteže pitanje od svih. Pa u principu redovan sam posetilac obe knjižare, ali čini mi se da u zadnje vreme kupujem malo više u Laguni. 

2. Da li bi volela da ti kad porasteš pisanje (knjiga) bude zanimanje, a ne samo hobi?

Odgovor: To je definitivno ono što bih volela najviše na svetu. Tako da, ukoliko bih u tome uspela bila bih najsrećnija osoba na svetu. jednostavno ne vidim sebe kao nekoga ko 24h dnevno radi za kompjuterom kao programer, kako me moja porodica vidi.

3. Koju vrstu muzike slušaš?

Odgovor: Strani pop. :)

4. Ko ti je omiljena youtuberka?

Odgovor: Rclbeauty101, stvarno je najnajbolja. :)

5. Da možeš da nosiš odeću u samo jednoj boji do kraja života, koju bi izabrala?

Odgovor: Crnu, svakako.;)

6. Koje je tvoje mišljenje o Danu zaljubljenih?
Odgovor: Mislim da je to jako lepo, naravno ukoliko imate sa kime da ga provedete, a ja sam,naravno,ona forever alone osoba. :/ Haha.

7. Koja ti je omiljena poslastica?
Odgovor: Voćna salata. :)

8. Koja država/grad ti je ostao u najlepšem sećanju od svih koje si posetila?

Odgovor. Hmm, izabraću Grčku i Solun. :)

9. Da li slikaš foto aparatom ili telefonom?

Odgovor: Telefonom. :)

10. Šta bi trenutno najviše volela da dobiješ?

Odgovor: Pa s obzirom na to da moj telefon trenutno pravi sasvim okej fotkice, neću reći fotoaparat, ali svakako bi mi trebao novi laptop. :)Andjela Micic:

1.Crno bela slika ili ona u boji?
Odgovor: Sve zavisi šta je na slici, volim i jedne i druge. :)

2.Da si slatkiš koji bi bila?

Odgovor: Volela bih da budem neka čokoladica, možda snikers. :)

3.Kako zamišljaš savršenu šetnju za Dan zaljubljenih?

Odgovor: Ahh, držanje za ruke, šetnja pored neke reke, zalasci sunca, a onda malo valjanja po travi naravno, dečko pored mene je Ethan Dolan, haha. Sanjaj, Marijana, sanjaj...

4.Da na jedan dan možesš da imaš neku moć koja bi bila?

Odgovor: Volela bih da mogu da čitam misli, to mi je baš ekstra. :)

5.Sta si u horoskopu?

Odgovor: Devica, mada baš i ne verujem u horoskop.Jana Stoilkovic:

1. Kakav si đak? 
Odgovor: Uvek sam 5.00 i verovatno ću biti đak generacije, zavisi kakva ove godine budem na takmičenjima. :)

2. Koliko dnevno učiš? 

Odgovor: Ako učim nešto što mi je zanimljivo (biologiju, hemiju, engleski) mogu to da učim stvarno jakoo dugo, ali ako se radi o nečemui što ne podnosim (tehničko), odustanem nakom manje od 10 minuta.

3. Kako si se osećala kad su ti odbili knjigu? 

Odgovor: Ne mogu da kažem da sam bila razočaerana ili nešto tome slično jer sam jednim delom znala da će tako biti, samo što sam to kasno shvatila. Ipak, ne mogu da kažem da mi nije bilo nimalo krivo.

4. Da li bi želela da započneš jutjub kanal? 

Odgovor: Trenutno ne, ali možda jednog dana, smao što to onda ne bi imalo nikakvih dodirnih tačaka sa blogom već bi bilo nešto apsolutno suprotno. :)

5. Omiljena blogerka?

Odgovor: Kao što već rekoh nemam samo jednu već podjednako volim sve koje pratim, jer da nije tako onda ih ne bih ni pratila. Ali, najveća inspiracija mi je Andrijana. :)
 
6. Omiljena jutjuberka? 

Odgovor: Rclbeauty101:)

7. Sa koliko godina si dobila psa?

Odgovor: Sa osam. :)
 
8. Da li imaš najbolju drugaricu?


Odgovor: Ovo pitanje je stvarno dobro, jer kakva je to devojčica koja nema najbolju drugaricu? Marijana. Haha, šalim se. ne mogu da kažem da imam baš najnajbolju drugaricu, ali svakako imam nekoliko drugarica sa kojima sma u odličnim odnosima. Pre sam imala najbolju drugaricu, ali smo se posvađale oko gluposti, međutim ta svađa je bila toliko korenita da se nikada nismo u potpunosti pomirile. Naravno, sada se družimo kao da se to nikada nije desilo, ali uvek će postojati taj neki jaz među nama.
9. Da li voliš da letiš avionom? 
Odgovor: Nažalost nikada nisam putovala avionom, ali nadam se da uskoro hoću. :)

10. Da li si probala neki ekstremni sport? 

Odgovor: Nisam, ali bih baš volela.Jednog dana bih sigurno volela da se oprobam u skakanju padobranom i paraglajdingu. :)

11. Da li treniraš nešto? 

Odgovor: Nažalost ne. :)


Eto, to bi bilo to, a ja sam odgovorila na sva pitanja. Zaista se nisam nadala da će biti ovoliko pitanja, ali bilo je , tako da mi je zbog toga baaš drago. :)


You May Also Like

15 коментара

 1. To bre! Obicna voda! :D Sad mi se jos vise sviđas xD

  ReplyDelete
 2. Odlični odgovori.Ovaj Q&A je mnogo drugačiji od drugih I pitanja su zanimljivija ,kao I odgovori.Super!!Na mom blogu je novi post ,pa pročitaj ako želiš:

  http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 3. Koliko pitanjaaa... Odgovori su odlicni. Blog ti je fenomenalan, slike i tekstovi, ma sveee mi se mnogo svidja! ♥☺

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. O božeee, mi smo potpuno sličneee!!! I ja mrzim tehničko, a volim engleski i hemiju :) Ni ja nemam BFF, ali imam nekoliko drugarica sa kojima sam u super odnosima :) Dakle, nisi sama ;) Jako su ti lepe slike, nisam imala vremena da ti postavim više pitanja, ali bih ti sigurno više postavila :)

  katieslittlecorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Jooj, koliki post. :D
  Ali sjajan, kao i uvek, ne postoji tvoj post u kome nisam uživala čitajući ga. :)
  I da, čitala sam triologiju Megi Stivoter o vukodlacima i zaista je sjajna!

  http://iwanttobehappybydanica.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 6. Aaw ja sam opsednuta divergentom i jedva cekam 18.3. Da izadje treci deo! Okej, mislila sam da sam jedina koja je zaljubljena u poster ili slike nekog glumca. U mom slucaju Theo Jamesa. *_* <333

  Novi post: sandrin-kutak.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Marso,mnogo mi je drago sto sto si odgovorila na moja pitanja(prva tri pitanja). Isto smo gpdiste i znaci mi sve sto ai mi napisala. Ja pisem tu knjigu nekih mesec dana. Imam dva poglavlja,ali ima ideju koja mi je najednom samo nadosla,i nisam nikad ni citala ni gledala neki film sa slicnom temom. A sto se tice mejlaa,jednom sam te pitala da mi nesto objasnis,a jednom sam ti napisala'pismo' posle posta u kom si nam rekla da ti je knjiga odbijena. Bilo mi je zao sto aosto mi nisi odgovarala,ali mi je veoma drago sto smo sad to razresile. ♡ ☆ ♡
  Teen Queen

  ReplyDelete
 8. Odlicni i zanimljivi odgovori. Slazemo se u nekim odgovorima :) <3

  ReplyDelete
 9. Ou, koliko pitanja! Pročitala sam da si nekoliko sati pisala odgovore, pa hvala ti što si odgovorila na moja pitanja :)

  Milica's diary

  ReplyDelete
 10. Jako zanimljivi odgovori draga! Svaka čast što si odgovorila na ovoliko pitanja! Iskreno, voljela bih da znam nešto više o tvojoj knjizi. :)
  Fotke u post su i više nego savršene, i mislim da smo vrlo slične. Ni ja nemam onu jednu pravu bff, već nekoliko drugarica sa kojima sam ono u najboljim odnosima. ♥

  ---> innisall.blogspot.com <---

  ReplyDelete
 11. Uff, mislim da je ovo najduži O&A koji sam ikad pročitala. :D
  Hvala što si imala toliko razumevanja i opširno odgovorila na ama baš sva pitanja, prsti te sigurno ubijaju. :D
  Srećno sa novom knjigom, samo bez odustajanja! :) :) <333333333

  ReplyDelete
 12. Iako nisam postavila pitanja,zaista sam uživala čitajući ovaj post. Fotografije su zaista odlične :)


  www.alijindnevnik.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Kako ja volim da citam Q&A postove da je to neverovatno..
  Najludje od svega je to sto ja sebe vidim jednog dana za kopjuterom kako nesto programiram hahahahah. Ipak, za to krivim svoje roditelje. xD

  ReplyDelete
 14. Ovde ima jako puno pitanja i odgovora i da ti iskreno kažem,većinu sam pročitala,ali tu su ostali i oni nepročitani.
  I slažem se sa tobom za 'Odane',možda bi mogle?

  ReplyDelete
 15. Ne znam kako sam tek sada dospela na tvoj blog kad je on zaista po mom ukusu :) Sjajan! Pročitah ceo post i mnogo mi je drago da baš na mom blogu crpiš inspiraciju. Šaljem ti snažan zagrljaj! <3

  ReplyDelete