Monthly post

by - June 08, 2016


  Jeste da je već 8. jun, ali ja nekako tek sada nalazim vremena da napišem majski Monthly post. Mislim, nije da nisam imala vremena, već se kroz predhodnih par dana desilo stvarno jako puno užasnih stvari (kao što je npr. činjenica da mi je neko ukrao telefon u centru grada, pa sada ponovo moram da koristim svoj stari fotoaaparat za fotkanje. Ipak, sada sam naučila da ga koristim), tako da pisanje nikako nije stiglo na red, pa samim tim postova nije bilo već par dana. Malo je reći da je maj za mene bio predivan mesec, možda bih čak mogla reći i najbolji ikada do sada jer je zaista evidentno da ću ga još dugo, dugo pamtiti. Ali zaista, ko bi mogao da zaboravi kupovinu maturske haljine, nove saveze koji nastaju među drugarima, republičko takmičenje iz hemije, republičko takmičenje iz biologije i naravno onaj stresni dan pre mature kada sam tri puta išla da zamenim torbicu, pa sam na kraju kupila odgovarajuću ono jutro kada je bila matura?


  Ipak, kada su mi sve ocene bile definitivno zaključene i kada su se sva takmičenja završila, pred kraj meseca mi je ostalo malo vremena i za čituckanje, a ovoga puta na mom repertoaru se našla samo 'Bornova izdaja', knjiga koju noću sanjam, mislim da je to dovoljno reći da bi ste shvatili pojam njene savršenosti. Svakako pošto sam u maju pročitala samo jednu knjigu, a sa ovogodišnjim ciljem pucam na visoko (50 knjiga), u junu ću se baš zagrejati. Ipak, što se tiče 'Bornove izdaje', ukoliko želite da svake večeri sanjate kako morate da zaustavite eksploziju nuklearne bombe, a to vam ne ide od ruke, svakako je morate pročitati. I verujte mi, posle ove knjige, vaš pogled na svet će se totalno promeniti. Ne, ne kažem ja da je to neka naučna i učenjačka knjiga, ali ipak, savršenstvo kojim je napisan ovaj triler, ostaviće vas bez daha! :)  Što se tiče ovomesečnih opsesija moraću da izdvojim svoju ljubav prema ružama kojih definitivno ima svuda oko mene u nenormalnim količinama. Tako da, verujte mi na reč, u kompjuteru imam preko 1000 slika ruža, jer kada god prođem pored neke, ja ne mogu da odolim njenom slikanju. :)

   I tako, fotkajući ruže i uživajući u smenjivanju sunčanog i kišovitog vremena, maj sam ostavila iza sebe. A samim tim što je tako brzo prošao, volela bih da ga proživim još jednom i ponovo iskusim svaki trenutak koji sam u njemu proživela. Ipak, pošto je to krajnje nemoguće, nadam se da će i jun biti podjednako divan. :)
You May Also Like

9 коментара

 1. Odličan post, draga :)
  Iskreno ti želim da ti jun bude još bolji od maja, iako se desio taj incident sa telefonom :)
  Uzgred, ovo www.marsyly.com izgleda jako profesionalno i baš mi se sviđa :)

  NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
  FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  ReplyDelete
 2. Super post draga :)!Zao mi je zbog telefona,ali i aparat ti super sluzi!Slike su savrsene,post mi se jako dopada.Trenutno citam knjigu Frederika Moce i savrseno mi je legla <3!

  new post perfecthigh136.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Super ti je blog! Pratim te nadam se da ceš svratiti na moj blog<3
  http://www.andreakrux.com/

  ReplyDelete
 4. Divan post, draga! Baš mi je žao zbog toga što ti se desilo sa telefonom. Slike su i dalje savršene! ♥

  Novi post -> innisall.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Slike su i dalje sjajne. I ja volim da fotografisem ruze. ♥:)

  ReplyDelete
 6. Jel si Bornovu kniigu kupila ili uzela iz biblioteke?
  Zao mi je zbog telefona, ali slike su svakako divne. :)
  Ja OBOZAVAM ruze i to mi je omiljeno cvece. ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti, Anice. :) Kupila sam je u Vulkanu. :) <33

   Delete
 7. Obavezno moraš pročitati i ostale knjige o Bornu, mene su sve ostavile bez daha. Ruže su zaista prelepe!

  ReplyDelete
 8. Divan post,ruze su divne!♥

  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  ReplyDelete