Nedeljno popodne: Prijateljice

by - June 12, 2016
 Kada je videla da na mom blogu nema ni jedne njene slike, ona se naljutila. Kada je čula da je neko rekao nešto ružno o meni, ona se takođe naljutila. Kada je videla da se neko drugi ljuti na mene, ona je bila ljuta na njega. I ja je zato volim- zato što se uvek ljuti zbog gluposti i zato što su joj gluposti važne. Baš kao i meni.


    Kada je reč o mojoj osnovnoj školi, malo je ljudi koje ću se truditi da upamtim zauvek. Ipak, ona je prva na listi. Prva je sa tim svojim smešnim osmehom i još smešnijim rupicama na obrazima. Prva je na listi baš zato što je znala da se druži sa mnom, zato što je znala kakva sam ja i šta volim, kako se ponašam. Prva je na listi zato što smo iste. Ne, ne volimo iste stvari. Ona mrzi knjige i mrzi da čita, ali zato u sebi ima nešto što imam i ja. Čudna je. Možda je to ono što nas izdvaja. Možda se izdvajamo zato što smo jedine osobe u školi koje obožavaju Džastina Bibera. Ne znam, samo znam da postoji to nešto. Nešto što nam je zajedničko.


  Istina je da se ne slažemo uvek baš najbolje, da se često svađamo i kritikujemo jedna drugu, ali to ni jednoj od nas ne smeta. Mi volimo da se svađamo, šta više. Kada nas god neko čuje rekao bi da smo kao mala deca, ali i treba da bude tako, jer, zašto ne bi? Mi volimo sitnice i one nam znače, zato se oko njih i prepiremo. Ipak, lepo je i to što se uvek brzo pomirimo. Nikada ne možemo dugo da budemo ljute jedna na drugu, jer sami naši pogledi međusobno razgovaraju. Ne moramo da govorimo reči da bismo se razumele, možemo samo da se gledamo.


  I tako, vreme će nastaviti da teče. Mi ćemo ostati, tu negde, nadamo se, zajedno. Nikada neću zaboraviti njene reči: 'Marso, ako se ne budemo ovako često viđale u srednjoj školi, nemoj me zaboraviti.' I neću, nikada. Tako nešto nikada ne bih mogla da učinim. Nikada ne bih mogla da pređem preko svih tih osmeha, šala, glupiranja, i ponovnog preslušavanja Džastinovih pesama. Prosto- ona je moja drugarica. neko ko će zauvek ostati u mom srcu.

Šta vi imate da poručite svojim najboljim prijateljima?
You May Also Like

9 коментара

 1. I don't have a best friend, but I had one in ore-school. We go to same class and she lies a lot. I think that lying is funny to her but I am really sick of her making up things.

  ReplyDelete
 2. Aaa predivan ti je post! I ja se isto tako dosta glupiram sa najboljom drugaricom, nekad se posvadjamo ali to ne traje dugo jer ne mozemo jednavbez druge :)

  Novi post: andrijanaslife.blogspot.rs

  ReplyDelete
 3. Odličan post, sve što si ti rekla potpuno opisuje moju drugaricu i mene. Družimo se sa još dve drugarice takođe, ali ona zna da nju najviše volim pošto se družimo bukvalno od prvog dana škole ☺
  allKatie

  ReplyDelete
 4. Predivan post! Vidim da je vaše drugarstvo nešto posebno, tačno onako kako i treba da bude. Moj odnos sa mojom BFF je sličan, ako ne i isti. Uglavnom, želim vam još mnogo godina uspešnog druženja. :)

  jasminadimitri.blogspot.rs

  ReplyDelete
 5. Preedivan post draga <3!Slikice su super,a i tekst.Imam par najboljih prijateljha koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke i sa njima svasta radim i znam da mogu uvek da im se poverim <3!

  ReplyDelete
 6. Predivan tekst. Moja najbolja drugarica i ja smo takodje razlicite po tome sto ona mrzi da cita, i jos nekim sitnicama, ali sto i ti kazes, ipak postoji nesto sto nas spaja, mozda sto smo obe weirdo haha. :D ♥

  ReplyDelete
 7. Predivne ste, zaista! Ja nemam bff i ponekad sam vrlo tužna zbog toga, ali šta da se radi. Sigurna sam da će se jednog dana pojaviti osoba koja će zaista zauzeti posebno mjesto u mom životu. Vas dvije ste preslatke i samo nastavite tako da se družite. ♥

  Novi post -> innisall.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Preslatke ste,nadam se da cete se jos dugo druziti.♥♥

  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  ReplyDelete
 9. Peeslatke ste. Pogorovo na slici gde se kidate od smejanja. Hit ste! Haha... ♡
  Post je prelep i verujem da te bff sada jos vise voli, haha
  Divo je imati tu jednu osobu kraj sebe koja bukvalno znaci sve.:D
  Imam bff, od osnovne skole, tj.drugog razreda smo u odeljenju, a sada smo upisale istu gimnaziju i vec godinu dana i dalje sedimo zajedno, iako vise nismo u osnovnoj, haha
  Ona mi mnogo znaci ♡

  ReplyDelete