Prom essentials

by - June 01, 2016  Brzo je prosao protekli vikend i isto tako brzo će proći ove dve nedelje do prijemnog, a još brže od svega toga moji dlanovi počinju da se znoje. Uh, zaista me brzina kojom ovo vreme protiče plaši. Ne, ne plaši me, prestravljuje me! Ipak, uskoro će sve to ostati iza mene i konačno ću moći da malo 'danem dušom', ali čim se matursko veče večeras (bože mili, pa ono je kroz samo par sati!) završi moraću malo da dodam gas i da počnem sa vežbanjem matematike i svega što dolazi u obzir na prijemnom, ali ipak najviše matematike pošto sam nju generalno najlošije uradila kada smo imali probni. Ipak, ostavimo to za sobom. Danas vam donosim post o stvari bez kojih ni pod razno ne smete otići na proslavu maturske večeri, pa počnimo!☺1. Balzam za usta / labelo / sjaj-Zamislite scenu: Sedite za stolom i pijete svoj sok, a onda kada spustite čašu vidite kako je ona cela umrljana vašim karminom, a zatim shvatate da na vašim ustima nije preostalo ni trunke karmina. Pa, za ovakvu sitiaciju definitivno vam je neophodno da kod sebe imate karmin/sjaj kao rezervu.

2. Zihernadla-Nikada se ne zna kako rajfešlus na haljini može pući, a samim tim vi ste u zaista neugodnoj situaciji. Stoga, zihernadla je nešto što će vas spasti.

3. Ukosnice-Verujte mi, nemojte ni pokušavati da odete na maturu bez par rezervnih ukosnica jer se to na kraju neće ispostaviti kao dobra udeja. Ukosnice će vam zaista biti od pomoći, bilo da vam je neki pramičak izvirio iz frizure ili samo želite da sklonite nemirnu kosu s lica.


4. Žvake/ Mentol bombone-Svi sigurno dobro poznajete onaj užasavajući ukus koji vam se pojavi u ustima kada popijete puno sokova ili pojedete puno slatkiša, pa vam je onda u glavi samo misao da ćete nekoga ugušiti ukoliko iole otvorite usta. Pa iz tog razloga, na maturu nikako ne odlazite bez pakovanja žvaka.☺

 5. Gumica za kosu/šnala

-Isto kao i ukosnice, gumice za kosu su nam neophodne. Jer, zaista je užasan osećaj koji se stvara kada vam se kosa zalepi po, od plesa, mokrim leđima.

6. Digitalna kamera-Svi mi imamo one male porodične fotoaparate koje obično i ne koristimo jer smo ih već uveliko zamenili kamerama naših telefona. Međutim, zaključak je da ove kamere imaju mnogo bolje bliceve od telefona, tako da će vam sa njima biti mnogo lakše da uslikate neke trenutke u toku same žurke u restoranu kada su sva svetla pogašena. Isto tako, obično imaju i neiscrpivu memoriju.☺

7. Mobilni telefon

-Bez mobilnog telefona mladi danas ne izlaze iz kuće, a kamoli odlaze na maturu. Tako da, mislim da je zaista neophodno da imate svoj telefon pri ruci- što da pozovete roditelje, što da uslikate neki super selfi.

8. Flasteri-U mom odeljenju ja sam definitivno prepoznatljiva po tome što uvek, ali zaista uvek imam grozne žuljeve od cipela, a ni maturske baletanke mi nisu mnogo udobnije tako da nema šanse da bez flastera odem ikuda. I da, i ukoliko vas cipele trenutno ne žuljaju, ne dozvolite sebi da se pređete i ne ponesete flastere jer nikad se ne zna šta se može desiti.

9. Mini dezodorans/Parfem


-Pored toliko igranja i plesanja definitivno je da ćete se oznojiti i, da se  tako izrazim, zadobiti neprijatan miris. Tako da, ukoliko ne želite da iko zna kako mirišete kada ste znojavi, dezodorans će biti vaš spas.


  Šta vi nosite/ste nosili sa sobom na proslavu mature?

P.S Pogledajte prošli post pošto sam tamo pričala o menjanju linka bloga što dolazi uskoro, pa da ne ostanete iznenađeni. :) KLIK KLIK KLIK


You May Also Like

10 коментара

 1. Ja znam šta ću da ponesem,ali za svaki slučaj ovaj post mi je dobrodošao da vidim da li sam nešto zaboravila.

  ReplyDelete
 2. Meni je matura u subotu i tačno ću otvoriti ovaj post i spakovati sve što si napisala haha. :D Neću poneti jedino fotoaparat (ni veliki ni mali), zameniće ga telefon. :) Želim ti lep provod i obaaavezno sutra ubaci sličice i piši utiske. :** <33

  ReplyDelete
 3. Jako koristan post,zabavi se na maturi :)

  https://thestarcounter.blogspot.ba

  ReplyDelete
 4. Ovaj post je baš od pomoći, nadam se da ćeš se lepo provesti na maturi! ☺

  allKatie - Novi post na blogu!

  ReplyDelete
 5. Divan post,ne samo za maturu već i za ostale veće proslave.Dodala bih tu još neke stvarčice 😀.Sutra obavezno piši utiske i ubaci neke slike ❤❤❤.

  mywonderland-xoxo.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Odličan post, sve što si napisala zaista jeste potrebno skoro svakome :)
  Lepo se provedi večeras i što pre nam piši kako je bilo i obraduj nas fotografijama :) ❤

  NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
  FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  ReplyDelete
 7. Super post,meni je matura sutra ♡!Obavezno negde ubaci slike kako si izgledala ♡!

  ReplyDelete
 8. Super post *-*
  blogger-balkan-news.blogspot.hr učlani se u naš blog :D

  ReplyDelete
 9. Odlican post, i ja cu isto ovo nositi na moju maturu sledece godine. Lepo se provedi. :) ♥

  ReplyDelete
 10. Najgora kombinacija jeste znoj i dezedorans/parfem

  ReplyDelete