Adresa nepoznata

by - July 06, 2016



Još jedan u nizu trilera koji me je naterao da ne ustajem sa kreveta satima,  jedan od onih trilera zbog kojih su me oči u više navrata zabolele i jedan od onih koje  ću dugo pamtiti.  S obzirom na to da ne raspust uveliko počeo,  knjige i ja smo ponovo počele da se družimo i ne ispuštamo iz vida.  S obzirom na to da nisam ogromni ljubitelj filmova,  ali svakako ponekad volim da pogledam neki,  knjige su moj glavni izbor.  A  'Adresa nepoznata'  je jedna od onih knjiga koja se dugo pamti.


  U ovom trileru radi se o Džonu Lagu,  pćenom ubici koji ne zna ništa o svojoj prošlosti i kome je san da upozna svoje roditelje. Kada napune 25 godina,  ljudi iz 'Ljudskih resursa',  firme za koju Džon radi,  odlaze u penziju.  Ipak,  Džonu je ostao još jedan zadatak do te sudbonosne penzije,  zadatak najteži od svih dosadašnjih.  Ubistvo najboljeg njujorškog advokata.  Dok se uvlači u redove advokatske firme na Menhetnu,  upoznaje Alis,  prelepu devojku za koju kasnije saznaje da je agent FBI-ja.  Ipak,  stvari nisu onakve kakvima se izdaju,  sve se munjevito menja i postaje drugačije.  Ko su zapravo Alis,  Džonov otac i njegov šef Bob?


 Zaista ne znam šta da vam kažem o knjizi izuzev da je zaista uzbudljiva i da je Šejn Kun sa njom odradio fatalan posao.  Lako se čita,  zanimljiva je i jednostavna.  Uživaćete u njoj,  a na kraju će vam biti žao što ste je pročitali jer ćete želeti još.  Baš takve mnjige volim!


Volite li vi trilere? 

 

You May Also Like

11 коментара

 1. Predivan post! Ja trilere obožavam, i baš si me zainteresovala sa ovimpostom za ovu knjigu. :)

  http://saskinkutak.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. Trileri su, pored naučne fantastike, moj omiljeni žanr. :) Ova knjiga mi deluje jaako zanimljivo, bilo bi lepo pročitati je.

  http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 3. Odličan post, obožavam dobivati preporuke za knjige, a trilere sam oduvijek jako,jako voljela čitati, tako da ću morati potražiti ovu knjigu u knjižnici! :)

  http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 4. Pre svega,sjajan post i sve si predivno napisala.Ja obozavam trilere i sigurno cu ovu knjigu procitati.Hvala ti na preporuci!

  anjasworld1.blogspot.rs-novi post kod mene

  ReplyDelete
 5. Dugo nisam pročitala nikakav triler, iako ih zapravo volim. Pokušat ću pročitati ovaj ljetos jer mi se baš sviđa kako si ga opisala♥

  http://nevergiveup656.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 6. 1. Nisam citala skoro neki triler, ali planiram Postene iluzije, koji si ti svakako preporucila nama. :)
  2. PRELEPA SI na novoj profilno slici! :D
  Teen Queen

  ReplyDelete
 7. Odličan post, moram da to pročitati! <3

  http://mirjanafashion.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 8. Trileri, horror, akcija i sci-fi su mi omiljeni zanrovi filmova odnosno knjiga. Volim jaaako trilere i oni su mi najzanimljiviji. Knjiga mi se cini kao odlicna stvar <3

  Misseslandy.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Što se knjiga tiče trileri su uvek moj prvi izbor. ☺ "Adresa Nepoznata" deluje kao zaista odlična knjiga, sada ću je za sigurno nabaviti i pročitati. ❤ Radnja mi se mnogo dopada. ☺❤
  <3333333333333333333333333333333

  💝 eslyisworldview.blogspot.rs 💝

  ReplyDelete
 10. Nisu mi trileri omiljene knjige, ali volim ponekad koju da procitam, zatto hvala na predlogu ♥
  http://thewhiteandgold.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Knjiga zvuci prezanimljivo,potrazicu je <33!

  ReplyDelete