Važne činjenice

by - July 15, 2016  Svašta je važno.  To je nesumnjivo.  Isto tako,  važno je znati šta su prioriteti.  Zato,  nije s goreg nekada sesti i sam sa sobom raspraviti o tome šta nam je važno. Kada je ovo leo u pitanju,  nisam se trudila da ga isplaniram.  Međutim,  sada,  kada je jul već pri isteku,  osećam se kao da moram sama sa sobom da se dogovorim o tome šta mi je zaista važno jer ne želim da mi ovo leto prođe nezapamćeno.


  Želim da se ovog leta dosta smejem. Da se radujem i upoznam nove prijatelje.  Želim da stvorim uspomene i da napravim divne fotografije.  Želim da uživam u svakom putovanju na koje budem išla i da ga u potpunosti iskoristim.  Želim da svako veče uživam u pogledu na zalazak sunca.  Želim da jedem slatkiše svakog dana i da se pritom ne ugojim.  Želim da uživam u morskoj vodi,  a isto tako i u hladnoj vodi na reci.  Želim da svakog jutra šetam svog psa i da kupujem baki hleb.  Želim da mi ovo leto bude ispunjeno malim stvarima koje čine jednu veliku slagalicu koja će učiniti ovo leto,  a samim tim,  i celu ovu godinu lepom.

Šta je vama važno ovog leta? 
 


You May Also Like

11 коментара

 1. Ja bih želela da ovog leta pročitam što više knjige i da što
  više izlazim sa društvom. To su mi nekako prioriteti, a ostale stvari će doći spontano. :)

  http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. Super post! Zaista je bitno imati na umu sta je vazno i sta su i ko su prioriteti, ne samk na raspustu, vec k u zivotu. :)
  Ja raspust jesam isplamiraka i stavku po stavku, lagano precrtavam i oznacavam kao izvtsenu. :D
  Izivaj, suoer si ti sloke i one garantuju da se odlicno provodis! :D
  Teen Queen

  ReplyDelete
 3. Odlične fotke kao i post :)
  Ja želim da mnogo vremena provodim sa društvom i da napravim mali dokumentarac tokom ovog leta sa dragim ljudima :)

  fashionawakebyb.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Fotografije su divne! Ja bih volela da upoznam nove prijatelje, ili barem samo jednog i da se odmorim i naspavam pre početka školske godine.☺♥

  ReplyDelete
 5. Divne fotografije, a post je još lepši :) Dopada mi se kako razmišljaš. Ovog leta se trudim da što više mesta vidim, da budem redovna na blogu i da probam nešto novo - sve u svemu, mislim da uspevam u svemu tome :)

  katieslittlecorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Predivan je post,fotografije su divne ☺❤!Baš sinoć sam pričala sa drugaricom kako i već prošlo pola raspusta i onda sam počela da vraćam sećanja ne bi li se setila šta sam sve uradila.Ono što si ti nabrojala se odnosi u na mene,dobro skoro sve. ☺❤

  ReplyDelete
 7. Fotografije su vrh! Meni je definitivno vazno da se dobro zabavim!

  Ako hoćeš posjeti moj blog i priključi se natjecanju: petra-s-life-blog.blogspot.hr

  ReplyDelete
 8. Divan post, fotografije također! :) Meni je najvažnije da kreiram uspomene kojih ću se sjećati do kraja života sa osmijehom na licu! :)

  Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

  ReplyDelete
 9. Jako lijep post.
  Zelim ti da se smijes stalno i uvijek!

  https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 10. Fotografije su predivne. Jako lep post, stvarno bih zezela iste stvari! ♥:)

  ReplyDelete
 11. Upravo navedene stvari takođe su i po meni najvažnije i najznačajnije za lepo provedeno leto, i godinu. ☺❤ Fotke su prosto WOW, a tekst veoma inspirativan i zanimljiv. ❤❤❤
  <333333333333333333333333333333333

  💝 eslyisworldview.blogspot.rs 💝

  ReplyDelete