Organizujte dnevnu listu vašeg planera na najlepši način!

by - October 15, 2016  Dosta je vremena prošlo od kada sam zadnji put objavila nešto na ovu temu- temu uređivanja planera- pa sam tako odlučila da sada, u ovom trenutku kada dopuštam sebi da malo ostavim knjigu iz osnova elektrotehnike po strani, sa vama podelim jednu svoju ideju o tome kako bi po mom išljenju mogao izgledati jedan jako lep dnevni odsečak vašeg planera. Pa, spremite olovke i bojice i navalimo na crtanje!

  Prvo što ću uraditi jeste naslov. U postu o idejama za planere koje sam sa vama podelila ovde, mogli ste da vidite kakve ja to naslove najčešće upražnjavam da crtam, a za ovu stranicu sam izabrala upravo ovaj u obliku uglaste zastave.


   Zatim, uz levu ivicu papira crtam jednu mlu tabelicu koja predstavlja sve datume u mesecu, nisam uspela da uslikam lepu sličicu ovog koraka, ali moćićete da vidite kako to izgleda na krajnjem crtežu.

  'To do' lista se podrazumeva i ona zauzima veći deo stranice, jer od svakog dana težimo da izvučemo ono najbolje. ;)


  Skica vremenskih prilika i temperature nikada nije na odmet, a uvek izgleda tako slatko, zar ne?


  U zadnje vreme često beležim i unetu količinu vode i voća, pa samim tim i te dve skice moraju naći svoje mesto na  mojoj dnevnoj listi.


  Kada sada pogledam, već vidim da će ova stranica mog planera biti prepuna svega i svačega, pa joj stoga dozvoljavam i da pokupi informaciju o vremenu mog ustajanja i odlaska na spavanje ovog dana.


  I za kraj, dodaću i najbolje i najgore trenutke ovog dana, jer su i jedni i drugi podjednako važni i sigurno su nečime zaslužili da se tu nađu. Da li vam se dopada ova ideja za uređivanje dnevnih stranica planera?
Instagram: @marsyly
E-mail: marsapetojevic@gmail.com


You May Also Like

20 коментара

 1. Oduševljavaš mee, stvarno, ovakvim postovima samo još više pokazuješ koliko si kreativna i upravo zbog toga obožavam tebe i tvoj blog. I ozbiljno si me navukla na ovo, iako do sad nisam imala svoj planer ili nešto slično, sada će se to definitivno promeniti. I ukrašću ti neke ideje, hehe. :)

  http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. Svaka čast! Ja sam stavrno oduševljena tvojim trudom i radom, a pogotovo tvojim planerom, sve si lijepo odradila, još jednom odličan planer, fotke, a i sam post

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Koliko je ovo samo savršeno, Marso!!! Moja dnevna lista se samo sastoji od reda radnji, vremenskih uvjeta i datuma, nemam previše vremena za raditi umjetnosti od planera i zadovoljna sam ovakvim, ali svakome drugačije paše, ja se više usredotočujem na sva ona natjecanja i treninge, jer ne želim biti glavni krivac ako izgubimo utakmicu. Napad + uloga kapetanice (jer se i nova kapetanica morala ozlijediti na plesu) = ako izgubiš svi krive tebe. Šmrc! <33333

  Fantastiko World

  ReplyDelete
 4. I can't believe these are your pictures. They look exactly like the ones from Pinterest!! But the handwriting is yours soo, I must believe. This is truly awesome, give us more!! 😍

  ReplyDelete
 5. I can't believe these are your pictures. They look exactly like the ones from Pinterest!! But the handwriting is yours soo, I must believe. This is truly awesome, give us more!! 😍

  ReplyDelete
 6. Koliko si samo ovo divno ukrasila!
  Mnogo mi se dopada!

  ReplyDelete
 7. Moram da prokomentarišem izgled bloga koji je s a v r š e n. Planer izgleda divno *_*


  thepeachesandtea.blogspot.rs

  ReplyDelete
 8. Preeessavrsen post draga moja <33!Slike su fantasticne,a i ideja :)!Jako mi se dopada kako si sve osmislila dala si mi dosta inspiracije :)!

  prva saradnja perfecthigh136.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Svaki tvoj post na ovu temu me sve više fascinira, planer je savršen 😊❤️

  http://blogbysanja.blogspot.com/2016/10/autumn-outfit-ideas.html

  ReplyDelete
 10. Meni je ovo super. Mislim da ću ti ukrasti dizajn. *-* ♥

  ReplyDelete
 11. Zaljubljena sam u tvoj planer! Koliko kreativnosti, urednosti, ao... ♥

  http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Prelepo izgleda planer i mnogo mi se sviđa što ima puno interesantnih delova i uredan je. Ali ja uvek počnem da nešto planiram, i nikad ne uspem to da dovršim. Slike su extra!

  bethanyismybae.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Marijana draga, još jedan jako doabr post, vezan za organizaciju planera. Ja ću definitivno postati ljubomorna na tebe i tvoje planere haha :D Jer koliko god se trudila, moji nikako da izgledaju ovako savršeno i originalno poput vojih. I da, još uvek nisam naučila da pišem ovako, i nakon tvog posta sa fontovima koje bismo trebali da znamo, hm :/ Sve u svemu, šalu na stranu, jako zanimljiv post, planer je zaista interesantan, odusevljena sam sam svime što radiš, uključujuci i ovim.

  Gotičarka

  ReplyDelete
 14. Odličan post! Obožavam tvoje postove o uređivanju planera, zaista I uživam čitajući ih, a tvoje fotke me uvijek odupeve (doslovno ovo napišem u svakom komentaru xD). Super si to uredila I jako mi se sviđa!


  kreativanblog.blogspot.com - new post ♥

  ReplyDelete
 15. Kako kul :O Ja inače imam vizije ovakvih stvari, ali rukice nikako da surađuju. Totalni sam antitalenat za ovakve stvari. Zato ja svoj Chicovnik svugdje sa sobom nosim, lakše mi je. Ma da odlična ideja! Sve pohvale! :)

  S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

  ReplyDelete
 16. Svakim, ali bukvalno svakim postom o uređivanju planera me oduševiš! Inspirišeš svojim fotografijama i tekstom! Prosto savršeno! Odličan post<33333

  ReplyDelete
 17. Koliko samo savrseno izgleda, odusevljena sam. Tako je tumblr. Nazalost, nisam te srece, pa sam totalno antitalenat kada je crtanje u pitanju, tako da od ovakvog planera mogu da se pozdravim. <3

  http://mojasvastaricams.blogspot.com

  ReplyDelete
 18. Koliko je ovo prelepo! Svaka ti čast! ❤

  ReplyDelete
 19. Tumblr worthy definitivno haha :) Ali generalno, jako dobra i kreativna ideja. Ja sam trenutno u fazi eksperimentisanja sa planerom, tako da mi je ovo dobro došlo kao inspiracija :D

  ReplyDelete
 20. Znaci svaki tvoj post o planeru me prosto odusevljava i ja nemam reci, Marso, zaista je sve predivno i imam samo reci hvale. :D
  Teen Queen

  ReplyDelete