BMBP: Waffle factory

by - May 31, 2017

Belgrade's most beautiful places


  Ukoliko ste ljubitelj rubrike Belgrade's most beautiful places, onda ste sigurno primetili da vam u zadnjevreme jako često pišem o objektima koji se bave prodajom vafla (što možete videti OVDE i OVDE), a danas sam ipak odlučila da sa vama podelim mišljenje o još jednom ovakvom objektu dok je u pitanju mali, toplo zašuškani lokal Waffle factory u samom centru grada u Ulici braće Jugovića.

  Kako gotovo svakog dana na putu ka školi prolazim pored ovog lokala, juče sam se konačno osmelila da uđem u njega i probam nešto iz njihove ponude. Ipak, ono što me je dugo odbijalo jesu vafli koji su stajali u izlogu (ne, nisu bili sveži i ne, nisu izgledali ni upola lepo kao što izgledaju tek pečeni vafli), što će reći: zaista loša reklama koja odbija ljude, što sam mogla primetiti i dok sam izlazila iz ove poslastičarnice, a jedna gospođa je zastala da pogleda u izlog, a čim je videla kako užasno sparušeno vafli izgledaju, odustala od istih i nastavila dalje. Jedan mali savet iz ugla mšterije: Preduzetnici, nemojte držati hranu u izlozima (pogotovo ako nije sveža), to nas, mušterije, zaista odbija.

  Sam ambijent poslastičarnice je jako topao i zašuškan, radnici su jako prijatni i druželjubivi, a kada se sve izuzev vafla u izlogu uzme u obzir, Waffle factory je jedan zaista divan i veoma zanimljiv lokal, sa predivnim poslasticama koje treba probati.

  Vafli, moram reći, ni malo ne podsećaju na one "grozne iz izloga", već su zaista predivni i veoma ukusni. Iako je do sada Mr. Waffle bio moja najdraža poslastičarnica koja se bavi prodajom ove poslastice, mislim da ću se preseliti u Waffle factory: nešto mi je blizi, ima sjajnu uslugu, a vafli su izvrsni!

UKUPNA OCENA: 8/10 (vafli u izlogu, zbog kojih sam se dugo premišljala da li da uđemu u lokal ili ne, imaju velikog udela u ovoj oceni).
UKUS: 10/10
AMBIJENT I ATMOSFERA: 10/10
LOKACIJA: Braće Jugovića 16, Beograd


Instagram:  @marsyly


You May Also Like

4 коментара

 1. Kad god pogledam ovakve tvoje postove, uvijek dobijem želju da ono prikazano pojedem istog trena *O* Inače odličan post i fotkice, čini mi se kao ukusan waffl

  Delilah's Stories

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh, drago mi je da na tebe ostavljau takav utisak :D

   Delete
 2. Uh vafleee! Predivne su slike! Ovo je jedna od mojih omiljenih poslastica! Izgleda stvarno ukusno. To što u izlogu drže sasušene vafle je stvarno loša reklama, ali bitno je da su same vafle unutra preukusne :)

  http://bethanyismybae.blogspot.com/

  ReplyDelete