Sajtovi koje trenutno najčešće posećujem!

by - May 16, 2017


  Par puta sam vam već govorila o sajtovima koji često okupiraju moju pažnju što možete pročitati OVDE i OVDE, ali danas sam odlučila da tu priču proširim i preporučim vam još par internet adresa koje mi ulivaju beskrajno mnogo inspiracije, pa stoga možemo početi!

INSPIRED MAGAZ
-InspiredMagaz internet je magazin koji sam relativno skoro otkrila, a koji mi je na prvu loptu ulio zaista mnogo poverenja. Na njemu sam pronašla nebrojeno zanimljivih članaka, priča o raznim stvarima koje me interesuju, što u sferi poslovanja, života, psihologije, pa i svetskih događaja. Ono što takođe moram reći jeste da su svi tekstovi koje temo možete pronaći toliko divno napisani da je teško prestati sa čitanjem istih, Jednostavnije rečeno, onog dana kada sam slučajno nabasala na ovaj sajt, provela sam dobra tri sata samo u iščitavanju njegovih tekstova.

500px
-Kako sam u zadnje vreme veoma raspoložena za rad u PhotoShopu, tako su mi potrebne i fotografije koje želim da obradim i od njih napravim neku interesantnu manipulaciju. 500px je upravo sajt koji mi omogućava da nađem bezbroj besplatnih fotografija za preuzimanje, pa je samim tim među mojim omilenim internet kucima za pronalaženje takozvanih stock fotografija. I naravno, moram naglasiti, da na ovom sajtu postoji opcija da prodajte svoje fotografije i tako zaradite novac.

DEVIAN ART
-Devian Art je sajt za svakog grafičkog dizajnera, jer na njemu ne postoji ono što ne možete pronaći. Od PhotoShop četkica, do stock fotografija, pa bilo koje vrste dorade ma kog programa za grafički dizajn... Prosto, sajt kakav samo možete poželeti, a moram priznati i moj lično omiljeni kada je materijal za rad u PhotoShopu u pitanju.BRUSHEEZY
-Kada smo već počeli u maniru PhotoShop apgrejdova, mislim da vam moram preporučiti sajt na kome može da se pronađe čak i više četkica za PhotoShop nego na Devian Artu, a u pitanju je sajt Brusheezy. Zaista, sve što od četkica možete poželeti pronaći ćete ovde, a naravno, apsolutno besplatno.

BRIGHT SIDE
-U poslednje vreme onlajn magazin Bright Side definitivno je moje najdraže mesto na internetu. Bright Side u mnogome govori o ljudskoj psihologiji na jedan veoma jednostavan i zanimljiv način, tako da je zaista malo reči da u njihovim tekstovima uživam. Takođe, ovaj onlajn časopis otkriće vam mnogo zanimljivih stvari o vama samima, vašem telu, socijalnom i psihološkom stanju, a katkad će vas i veoma nasmejati. Zaista, sve preporuke!


Instagram: @marsyly
E-mail: marsapetojevic@gmail.comYou May Also Like

4 коментара

  1. Iskreno, nisam čula za bilo koji od ovih sajtova, ali ću obavezno pogledati. ♥

    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Nisam čula za ove sajtove, ali mi se čine veoma interesantnim, pogotovo će biti dobre sada, kada dođe raspust :D

    Delilah's Stories

    ReplyDelete