Promene na blogu- Postani Marsyly dopisnik!

by - July 24, 2017


  Blog je oduvek bio moj kutak razonode i mesto za opušteno stanje misli, a evo kako vreme prolazi i kako ja polako koračam ka trećoj godini pisanja na ovoj internet adresi, počeh da razmišljam u jednom drugom pravcu: šta ako odlučim da ovo mesto postane nešto apsolutno brilijantno? Kvalitetno? Nešto što oduševljava?

  Naravno, ne bih da se pravim lažno skroma i kažem kako svoj blog smatram isključivo hobijem, pa da uz to dodam da mi nije bitno kakve ću postove objavljivati i koja će biti njihova tematika, jer, iskreno gvoreći, kako vreme prolazi tako mi je do toga sve više stalo i sve me više kopka savest kada osetim sopstveno nezadovoljstvo prema nekom postu. I zato odlučih da uvedem reforme! Prave korenite reforme koje će i mene i vas izuti iz cipela!

  Ne, ne kažem sada da ću vam se na blogu javljati jednom nedeljno i da ćete svakog meseca ovde moći da pronađete svega dve do tri, priče, već vam kažem da želim da svaka priča, pa čak iako bude postavljena u razmaku od par dana u odnosu na predhodnu, biti zanosna, kvalitetna, da ću pre svega ja biti suštinski zadovoljna njome.

  Ono što želim jeste da neke rubrike vratim u život: Streets of Belgrade- ah koliko samo dugo niste čitali ove postove! A tek Belgrade's most beautiful Places! Imali ste priliku skoro da vidite post ovog karaktera, ali kada pre toga i kakvog kvaliteta? Želim da ovakvi postovi "pršte", da privlače ljude.

  Želim, zatim, da počnem da govorim o enterijeru koji me, kako sam imala prilike da shvatim (čudna sam ja i samoj sebi), zaista zanima i fascinira. Želim, hajde da kažemo, da počnem da vas informišem i o takvim stvarima, da imam priliku da se zadesim na pravom mestu u pravo vreme, da sa vama podelim izgled unutrašnjosti raznih mesta- od poslovne zgrade, mog dnevnog boravka, do unutrašnjosti nekog kafića.

  Planiram uvođenje tih "mesečnih" rubrika koje vam neće biti zamorne i dosadne, već koje žele da pretenduju nekom interesantnom pričom, nekom intrigom, nekim svojevrsnim zanosom. Znate, želim da to, opet ponavljam, "pršti".


  Pa evo plana u kratkim crtama. Ne kažem da ću ga se držati, ali evo njega, spremno čeka na ostavrenje i svoj ulazak u moju dnevnu rutinu (koju planirm da unapredim pre no što počne škola):

1. Ne forsirati sebe na često objavljivanje postova.
2. Postovati isključivo ono što je kranje kvalitetno i čime sam i sama u potpunosti zadovoljna.
3. Pronaći dopisnika za blog (više informacija čeka vas na kraju posta).
4. Objavljivati Belgrade's Most Beautiful Places postove najmanje jednom mesečno i napraviti PRAVU saradnju sa vlasnicima lokala koje obilazim.
5. Jednom mesečno objavljivati i Streets of Belgrade postove.
6. Uvesti "Enterijer" rubriku, za koji sam počela jako da se interesujem.


A sada, kao što malo pre spomenuh, bio bi red objasniti ideju o dopisnicima bloga, jer možda baš neko od vas postane saradnik bloga. Ali prvo razjasnimo šta je to uopšte dopisnik i kako ja vidim celu tu priču: Naime, potreban mi je saradnik koji će svakog meseca imati priliku da na mom blogu iskaže svoju kreativnost u jednom postu pišući o temama u kojima se pronalazi. Ipak, bitno je da rubrika bude stalna i da se postovi imaju zajedniču "srž".

Pa, kako postati dopisnik bloga?
1. Potrebno je da budete starosti između 16-30 godina.
2. Da imate ideju i viziju o čemu biste pisali u svojoj rubrici.
3. Da mi se javite putem Instagrama ili mejl adrese; marsapetojevic@gmail.com
4. Prijave traju do petka uveče, kada ću izabrati jednu dopisnicu/dopisnika bloga!

Sve informacije takođe ću objaviti na InstaStoriju, pa ćete i tim putem biti obavešteni.

Instagram:@marsyly
E-mail: marsapetojevic@gmail.com


You May Also Like

8 коментара

 1. Stvarno svaka čast što se toliko trudiš oko unapređivanja svog bloga! Sa tolikom posvećenošću, ne sumnjam da ćeš privući još mnogo veći broj čitalaca.
  Za dopisnika bloga još uvek nemam dovoljan broj godina, ali želim svu sreću onima koji se prijave, jer je zaista zadovoljstvo učestvovati u stvaranju bloga kao što je ovaj! :) <3

  Introverted dreamer

  ReplyDelete
 2. Već sam ti i rekla da imaš moju potpunu podršku, a sad kad tačno znam kakve reforme uvodiš, još više sam uzbuđena. Ovim definitivno dovodiš blog na neki profesionalniji nivo, a opet ostaješ dosledna onome što si do sada pisala i onome što i sama iskreno voliš. Sve ideje su odlične i ne sumnjam da će ti blog još više procvetati kad se one realizuju :)

  ReplyDelete
 3. Jako mi se svidaju tvoje ideje i jedva cekam citati nove postove :)

  MMara

  ReplyDelete
 4. Divne ideje draga! Jedva čekam nove postove o mom predivnom Beogradu!

  Milica's diary

  ReplyDelete
 5. Odlična ideja za dopisnike! Prvo, skroz je u redu da se svakog dana ne objavljuju postovi. Tvojima stvarno nikada nisam našla manu, ali verujem da je iscrpljujuće da svakog dana smišljaš zanimljivu temu, nalaziš slike i pišeš. Tako da, slobodno objavljuj ređe postove ako ti tako više odgovara! Ja baš volim da čitam tvoje postove, pogotovo o Beogradu i radujem se tim novim što dolaze. Srećno u daljem blogovanju!

  ReplyDelete
 6. Mnogo se veselim novim rubrikama, od tebe uvijek možemo očekivati nešto neočekivano, ali uvijek kvalitetno i originalno. Mnogo bih voljela biti tvoj dopisnik, ali uz svoj lifestyle blog, i filmski koji iziskuju mnogo vremena to je nemoguće :/ Ipak, ne sumnjam u tebe, znam da će to biti neko kvalitetan kao i ti :D

  Delilah's Stories | Filmtasticno

  ReplyDelete
 7. Jako se radujem novim rubrikama, ne sumnjam u dobre fotografije i odličan tekst. ♥

  El's Notes

  ReplyDelete
 8. Stvarno super ideje,nadam se da ćeš uspjeti u svojim namjerama,meni se čine jako zanimljivima!
  novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

  ReplyDelete